|
|
 |
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |

gembo-y mlajši pionir/ka
|
Objavljeno: 23.08.2009. 10:11:55 Naslov sporočila: pogovor o forumu |
|
| Ta tema je odprta z namenom, da lahko tudi uporabniki izrazijo svoje mnenje o forumu, pa naj gre za pohvalo, pritožbo, željo,... |
|
| |
|
 |

CoreySteel legenda
|
|
| |
|
 |
 damijan kadet/inja
|
Objavljeno: 26.08.2009. 15:57:11 Naslov sporočila: |
|
kaj pa je kej revolucionarnega? Nič mala sprememba v postavitvi forumov in podforumov! To je pa vse! Aja pa ko sem prebral nekaj o teh opozorilih, lepo vas prosim, saj nimate več kot 20 redno pisočih in sedaj še sankcije, kar boste itak kmalu ostali še brez redkih na forumu. Itak že dve leti ta forum ni več nič resnega, prav nasprotno. _________________ www.parklji.com |
|
| |
|
 |
 zwbgr moderator
|
Objavljeno: 26.08.2009. 19:43:21 Naslov sporočila: |
|
| kdo je pa rekel da je prenova končana? |
|
| |
|
 |
 Gost

|
Objavljeno: 26.08.2009. 21:06:58 Naslov sporočila: |
|
| Sveta trojica |
|
| |
|
 |
 Majkl mlajši pionir/ka
|
Objavljeno: 26.08.2009. 23:21:32 Naslov sporočila: |
|
| damijan je napisal/a: | | kaj pa je kej revolucionarnega? Nič mala sprememba v postavitvi forumov in podforumov! To je pa vse! Aja pa ko sem prebral nekaj o teh opozorilih, lepo vas prosim, saj nimate več kot 20 redno pisočih in sedaj še sankcije, kar boste itak kmalu ostali še brez redkih na forumu. Itak že dve leti ta forum ni več nič resnega, prav nasprotno. |
Delno se strinjam, predvsem s tem da forum zadnja lata stagnira oziroma nazaduje, delno se pa ne morem strinjat..pišeš da si proti opozorilom, ker bo odšlo še teh par ''rednih'' uporabnikov, pozabljaš pa, da opozoril ne bi dobili zato ker so redni ampak zato ker pišejo neumnosti, ker izvajajo nestrpnosti in tudi kakšno hujšo in še bolj zahrbtno neumnost, saj si ljudje z vzdevkom upajo povedati marsikaj..predvsem pa si upajo zmišlevat in lagat. Da pa ne zaidem..rajši da preberem 3 poste na dan pa te kvalitetne, kot pa da je postov 50, pa so nekje med vso to šaro te trije kvalitetni, ostalih 47 pa napišejo 12 letni otroci, oziroma ljudje ki pišejo na ravni le teh.
Opozorilo, naslednič izključitev, kasneje pa tudi prepoved ponovne prijave, v kolikor je možno povezati uporabnika s stalnim IPjem in podobno, taka je praksa, ki se je je vredno držati..
Pa velik uspeha novi ekipi!  |
|
| |
|
 |
 damijan kadet/inja
|
Objavljeno: 27.08.2009. 14:28:36 Naslov sporočila: |
|
Iz rubrik
21.9.2009 | 17:27:05:: Prestopi v UPC in 1.B SKL (26. 8.)
Mater a vi v prihodnost vidite  _________________ www.parklji.com |
|
| |
|
 |

ne6c mladinec/ka
|
Objavljeno: 28.08.2009. 14:38:27 Naslov sporočila: |
|
Sicer ni vprašanje o forumu, ampak vseeno se mi zdi najbolj primerna tema.
Kdaj ponovno stavnica "odpira svoja vrata"??? |
|
| |
|
 |
 Gost

|
Objavljeno: 28.08.2009. 18:00:07 Naslov sporočila: |
|
Po moje bo težka, ker ROka Klemenčiča ki je bil vodilna osebnost portala in tudi pobudnik stavnice ni več. Upm pa da se motim in bodo stavnico spet zalaufali . |
|
| |
|
 |
 zwbgr moderator
|
Objavljeno: 28.08.2009. 18:55:43 Naslov sporočila: |
|
| Ni bil vodilna, je bil pa gonilna... Stavnice se bodo spet zalaufale, kolikor mi je znano. Sicer pa je to za to temo offtopic, zato bi bilo dobro odpreti še eno temo za pogovor o portalu. |
|
| |
|
 |
 Gost

|
Objavljeno: 28.08.2009. 20:09:53 Naslov sporočila: |
|
| Vodilna gonilna karkoli..... |
|
| |
|
 |
 MVP mlajši pionir/ka
|
Objavljeno: 01.09.2009. 07:38:46 Naslov sporočila: |
|
lahko bi odprli stavnico posebej za evropsko prvenstvo, če ni pretežko.. 
Nazadnje urejal/a MVP 10.09.2009. 09:57:43; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| |
|
 |
 marmelada mlajši pionir/ka
|
Objavljeno: 10.09.2009. 09:02:02 Naslov sporočila: |
|
Ta forum je špica
Nazadnje urejal/a marmelada 10.09.2009. 11:31:39; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| |
|
 |

gembo-y mlajši pionir/ka
|
Objavljeno: 18.09.2009. 10:48:33 Naslov sporočila: |
|
| Pozdravljeni forumaši. Vidim, da se stanje ni nič spremenilo, v bistvu je le še slabše. Uporabnikom ni všeč, da se brišejo njihovi posti, moderatorji se trudijo, da bi bil forum kvalitetnejši. Ampak a ni v interesu vseh, da dobimo končno en kvaliteten forum pri nas, kjer lahko teče debata o naši košarki - stvari, ki nas recimo povezuje? In morem rečt da s temi "favšijami" ne bomo daleč prišli. Sovraštvo do določenih klubov očitno nima meja. Nekateri, ki jim recimo Olimpija (zgolj primer, ker je trenutno v tej temi najbolj vroče) ni pri srcu so mnenja, da tudi ostalim ne sme biti in obratno. Sej je v večini klubskih tem tako. Ampak a se je res tako težko vzdržati neprimernih komentarjev? (če te določen klub ne zanima oziroma čutiš neko sovraštvo do njega pač ne komentiraj) Ne morem verjet. In potem se obsoja določene člane foruma zgolj zaradi tega, ker so pristaši določenega kluba? Primitivno. |
|
| |
|
 |
 Sartre mladinec/ka
|
Objavljeno: 18.09.2009. 10:59:13 Naslov sporočila: |
|
| Vse kar si napisu, je ena velika bedarija. Minili so namreč časi, ko bi vsi morali tuliti v isti rog. če ne pa naj se forum poimenuje npr. društvo ljubiteljev tega in tega, da se bo točno vedlo, da se tam lahko razpravlja samo o tem, kako imamo vsi radi tega in tega, na napake pa se ne sme opozarjat. |
|
| |
|
 |
 Ma-Ta veteran/ka
|
Objavljeno: 18.09.2009. 10:59:14 Naslov sporočila: |
|
Tukaj se ne strinjam s tabo. Krko, UO in vse ostale klube imajo pravico kritizirati in hvaliti (kakor komu paše) vsi forumaši. Vaše delo je brisanje neprimernih postov, ki so na ravni osebnih žalitev med forumaši, kot na primer kratica KTJ od Tomiča, ki je letela name in je še vedno na forumu, ostale stvari se pa brišejo. če jaz na maram Olimpije in to komentiram, oizkušam argumentirati, je eno, če pa bi poslal nekoga v p.m. je pa čisto nekaj drugega. Forum je javen in dejstvo je, da pred leti, ko je bil samo en moderator, vsi starejši vemo kdo je to bil, je bil večji red. Pa je bila fovšija, pa smo pisali eni čez druge (govorim o klubih), nikoli pa ni bilo žalitev. Včasih je občutek, da nekateri moderatorji selektivno brišete poste (odvisno koliko vam je kakšen forumaš všeč) in to je problem. To je navijaški forum ne pa bralna značka .
Pa brez zamere |
|
| |
|
 |

gembo-y mlajši pionir/ka
|
Objavljeno: 18.09.2009. 11:10:35 Naslov sporočila: |
|
Nihče ne pravi, da morate vsi tuliti v en rog, niti slučajno. Problem je v načinu. če ti nisi pristaš nekega kluba se da komentirati drugače, tukaj pa vse poteka po načinu "ti si bedak", ker tako misliš. Problem je v načinu komunikacije in to se bo moralo spremeniti. Praktično vse teme so okužene s tem sovraštvom. Se strinjam, tudi delo moderatorjev ni takšno kot bi mroalo biti, zastavljeno je bilo drugače, ampak očitno je trenutno zaradi obiska Poljske bolj malo moderiranja.
primer: Sartre: takoj si odgovoril z napadom, da je to kar sem jaz napisal bedarija. Pač moje mnenje, če si ti drugačnega, se da to povedati drugače. |
|
| |
|
 |
 Sartre mladinec/ka
|
Objavljeno: 18.09.2009. 11:13:51 Naslov sporočila: |
|
| Napisal sem, da to, kar si napisal, je bedarija, nisem pa napisal, da si ti bedak. Le poišči, kje kak moj post, v katerem sem kogarkoli kruto zmerjal. če pa želiš, pa tudi to vzamem nazaj, ampak s tvojo politiko se pa vseeno ne strinjam. |
|
| |
|
 |

gembo-y mlajši pionir/ka
|
Objavljeno: 18.09.2009. 11:20:37 Naslov sporočila: |
|
| Sej tisti "citat" ni bil mišljen za tebe v tem primeru, mišljeno je za vse vpletene v debato na forumu. Niti ne gre za sovražnike do Olimpije, ampak do vseh klubov. Vse teme so polne sovraštva in tak način pač meni ni všeč. če je to zgrešena politika se opravičujem, ampak sem prepričan da bi vsi imeli kaj od tega, če bi se vsak član malo vzdržal pri teh komentarjih. In ja, zmerjanja in kletvic in vsega je povsod polno... |
|
| |
|
 |
 Sartre mladinec/ka
|
Objavljeno: 18.09.2009. 11:27:29 Naslov sporočila: |
|
| Kar se mene tiče, ne sovražim Olimpije, niti kogarkoli drugega. Imam pa o Olimpiji zadnjih let pač negativno mnenje in razumem vse tiste predstavnike drugih klubov, ki se ne strinjajo, da je lahko edino Olimpija molzna krava države, vsi drugi se pa morajo sami znajt na "trgu". Še vedno mam pa rajši, da v Evropi ali NLBju zmaga Olimpija kot Cibona, čeprav se to zadnje čase vse bolj redko dogaja. In tudi to, da Sani pride v Olimpijo se mi zdi super, ampak vseeno se mi lahko postavi vprašanje, kaj za vraga je narobe z njim??? A so to res take stvari, ki se jih v Olimpijinem forumu ne bi smeli pogovarjat??? |
|
| |
|
 |

gembo-y mlajši pionir/ka
|
Objavljeno: 18.09.2009. 11:32:35 Naslov sporočila: |
|
Nobene od naštetih stvari ti nisem očital. Niti ne zahtevam da kdorkoli čuti simpatije do kateregakoli kluba, pač stvar okusa. Tudi mnenje se lahko pove, celo zaželjeno je,saj se lahko le tako razvije debata. Ampak stvari se dajo povedati normalno, z argumenti,...ampak tega tukaj ni in to je vse kar si želim.
Pa bom tukaj zaključil, sej mislim, da sma se (smo se)razumela, kaj želim povedati. V interesu foruma pač ni "skenslat" par uporabnikov, ampak je interes čimveč članov in konstruktivna debata. |
|
| |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|

|