|
|
 |
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
 miha000 mladinec/ka
|
Objavljeno: 16.09.2009. 17:03:35 Naslov sporočila: kadetska reprezentanca 1994 |
|
A kdo kej ve kako je sestavljena repka 94 za turnir v Avstriji, kije že v petek, p ani še nič objavljeno. čudno to. A jih vodi Mihevc še zmeri.  |
|
| |
|
 |
 miha000 mladinec/ka
|
Objavljeno: 17.09.2009. 08:09:45 Naslov sporočila: |
|
Evo, zadeva zgleda takole. Me pa veseli, da so končno opazili mačka iz Zlatoroga, ker fant kr lepo igra....
SEZNAM IGRALCEV:
Tomaž Bolčini, Ajdovščina
Aldin Hasič, Elektra Esotech
Jure Kopač, Geoplin Slovan
Jan Rizman, Hopsi Polzela
Matic Perger, Hopsi Polzela
Jaka Debeljak, Janče
Jakob Stražar, Janče
Filip Pesek Omerzel, Komenda
Gregor Hrovat, ŠD Koš Vzajemna
Rok Cindrič, Union Olimpija
Tomaž Opara, Union Olimpija
Matic Maček, Zlatorog Laško
REZERVI: Marko Kastelic (Krka Novo mesto), Matej Cencič (Tolmin)
Trener : MIHEVC Dejan
Pomočnik trenerja: JURJAVčIč Mirko |
|
| |
|
 |
 VrociB pionir/ka
|
Objavljeno: 17.09.2009. 08:26:50 Naslov sporočila: |
|
Miha000, najprej ne veš?! kdo bo igral, kdo bo trener.. nato zveš za celo ekipo in trenerje, pa še Mačka pohvališ. Hmmmm. Tole je ZELOOO amatersko!
A se pišeš Maček in ti je ime Matic????
Žalostno, da sam sebe hvališ! |
|
| |
|
 |
 miha000 mladinec/ka
|
Objavljeno: 17.09.2009. 08:37:15 Naslov sporočila: |
|
Pozdarvljen najprej, vendar me nisi razumel. Tisto prej sem pisal včeraj in še nisem vedel za imena. To se je šele danes pojavilo na spletni strani KZS. Ko sem prebral seznam sem opazil Mačka gor, ki do sedaj v vseh ožjih kombinacijah ni bil zraven. Ker sem ga imel priložnost gledati na par tekmah zlatoroga, posebeje na turnirju v Mariboru sem videl, da kot 1994 letnik lahko z lahkoto igra s 1994 pa tudi kasneje na naekaterih pripravljalnih tekmahje bil kar stabilen play. Ker vem, da tkih v repki manjka mi je bilo čudno zakaj ga ni. zato pravim, da je pohvalno, da so ga opazil. Nisem jaz ta k misliš. Bo pa itak selektor videl kako in kaj.
Edina zadeva, ki pa mi res ni jasna je pa Rizman, po mojem osebnem mnenju ne vem kako mu uspe vedno pridet v ožji izbor, vendar fant meče sam 3 ostale prvine košarke pa se neakteri veliko boljši. No saj vse vemo kako je to,če maš.... |
|
| |
|
 |
 trica je zicer pionir/ka
|
Objavljeno: 17.09.2009. 10:54:21 Naslov sporočila: |
|
| miha000 je napisal/a: | Pozdarvljen najprej, vendar me nisi razumel. Tisto prej sem pisal včeraj in še nisem vedel za imena. To se je šele danes pojavilo na spletni strani KZS. Ko sem prebral seznam sem opazil Mačka gor, ki do sedaj v vseh ožjih kombinacijah ni bil zraven. Ker sem ga imel priložnost gledati na par tekmah zlatoroga, posebeje na turnirju v Mariboru sem videl, da kot 1994 letnik lahko z lahkoto igra s 1994 pa tudi kasneje na naekaterih pripravljalnih tekmahje bil kar stabilen play. Ker vem, da tkih v repki manjka mi je bilo čudno zakaj ga ni. zato pravim, da je pohvalno, da so ga opazil. Nisem jaz ta k misliš. Bo pa itak selektor videl kako in kaj.
Edina zadeva, ki pa mi res ni jasna je pa Rizman, po mojem osebnem mnenju ne vem kako mu uspe vedno pridet v ožji izbor, vendar fant meče sam 3 ostale prvine košarke pa se neakteri veliko boljši. No saj vse vemo kako je to,če maš.... |
Ma daj ne nabijaj. Rizman Vlado je pa res vplivna oseba na KZS. Tolk, da kar v postroju stojijo na hodniku, ko se pojavi...
Kaj vse folk ne sproducira... |
|
| |
|
 |
 miha000 mladinec/ka
|
Objavljeno: 18.09.2009. 09:07:08 Naslov sporočila: |
|
| haha. Trica ti pa si hecen. Verjetno sieden zlo blizu prej navedenim. Poleg tega pa jaz nisem nič rekel za fotra, to si ti začel. |
|
| |
|
 |
 trica je zicer pionir/ka
|
Objavljeno: 18.09.2009. 10:52:41 Naslov sporočila: |
|
| miha000 je napisal/a: | | haha. Trica ti pa si hecen. Verjetno sieden zlo blizu prej navedenim. Poleg tega pa jaz nisem nič rekel za fotra, to si ti začel. |
to moram komentirat (čeptav mi je odveč)
tudi približno nisem blizu omenjenim osebam. zato je fotr edini , na katerega sem lahko pomislil.
me pa iritirajo stalno neke insinuacije. če imaš kaj povedat, to napiši, drugače pa zadrži zase. |
|
| |
|
 |
 miha000 mladinec/ka
|
Objavljeno: 18.09.2009. 11:06:13 Naslov sporočila: |
|
| Lej trica, moral se boš navaditi sprejeti mnenja tudi drugih in insinuacije kokr praviš, da ne reagiraš na tak način. Vsekakor bo čas pokazal... |
|
| |
|
 |
 trica je zicer pionir/ka
|
Objavljeno: 18.09.2009. 11:33:40 Naslov sporočila: |
|
| miha000 je napisal/a: | | Lej trica, moral se boš navaditi sprejeti mnenja tudi drugih in insinuacije kokr praviš, da ne reagiraš na tak način. Vsekakor bo čas pokazal... |
jaz brez problemov mnenja drugih, le namigovanja brez osnov mi delajo težave. ti si nov, in vidim po postih dovolj korekten. bi bilo škoda, da bi padel na nivo nekaterih metalcev bombic. |
|
| |
|
 |
 miha000 mladinec/ka
|
Objavljeno: 18.09.2009. 12:41:48 Naslov sporočila: |
|
| Ok pustva zdej to je mimo. Raj povej kaj si misliš o naših novih kadetih... |
|
| |
|
 |
 indijanc mladinec/ka
|
Objavljeno: 18.09.2009. 16:31:18 Naslov sporočila: |
|
Zaenkrat si še težko kaj mislimo. Lani v SG so bili zelo nekonkurenčni, nato so igrali še na klubskem turnirju v Mariboru.
Na prvi pogled nimajo nekega t.i. zvezdnika. Za začetek upam, da vsaj tile pokrajinski ekipi nabrišejo.
Miha, ti si bolj blizu, kaj pa ti misliš?
Sicer pa se ta letnik ocenjuje, da ni zelo perspektiven, vsaj tako slišim. |
|
| |
|
 |
 miha000 mladinec/ka
|
Objavljeno: 19.09.2009. 07:26:11 Naslov sporočila: |
|
| ja tko ga ocenjujejo sam zgleda da na podlagi SG al pa trenerji sami vidjo na treningih. Drgač pa bomo videl.En al pa dva bosta ziher lahkkaj igrala več v bodoče. |
|
| |
|
 |
 miha000 mladinec/ka
|
Objavljeno: 19.09.2009. 12:29:08 Naslov sporočila: |
|
| Naši kadeti prvi. Komi čez italjančke iz Furlanije. Hm podobnoje bilo lani zlo mal razlike smo italjane premagal. Velik košev dajemo to je ok sam tud velik dobimo. Kopača ni blo, tko d aje š eneki lufta pod košem. |
|
| |
|
 |
 miha000 mladinec/ka
|
Objavljeno: 27.09.2009. 20:43:06 Naslov sporočila: |
|
evo še rezultati, da zaključimo:
PETEK, 18.9.2009
Slovenija : Koroška 96:15 (29:10, 27:0, 16:4, 24:1)
Strelci za Slovenijo:
Rizman 11, Cindrič 8, Kastelic 4,Pesek-Omerzel,Hasič 14, Hrovat 7, Debeljak 9, Maček 2, Perer 16, Opara 8, Bončina 8, Stražar 8.
SOBOTA, 19.9.2009
Furlanija-Julijska krajina : Slovenija 84:85 (21:21, 21:24, 21:26, 21:14)
Strelci za Slovenijo:
Pesek-Omertel 9, Cundrič 25, Kasletic, Rizman 6, Hasič 4, Hrovat 11, Debeljak 9, Maček 8, Opara 3, Bončina 10. |
|
| |
|
 |
 indijanc mladinec/ka
|
Objavljeno: 26.11.2009. 08:17:30 Naslov sporočila: |
|
V začetku decembra lani so šli kadeti 93 na močan turnir v Španiji, katerega so tudi zmagali.
Se letos gre? |
|
| |
|
 |
 suhec mlajši pionir/ka
|
|
| |
|
 |
 miha000 mladinec/ka
|
Objavljeno: 26.11.2009. 16:06:40 Naslov sporočila: |
|
Evo prvi resen turnir in da jih vidimo ali je ta geenracija 94 res tko za en.... kokr govorijo. Vidim da je RIZO izpadel, kot sem že predkratkim napovedal na tem forumu, da me je čudil kaj dela tu. Mihevc se je odločil, da med 95 letniki poišče 2 ki bosta šla na EP. Zgleda da bo iskal med playi, kajti tam je ta genaracija najbolj pomanjkljiva. Prenečenje zame mladca iz Triglava Mežan in Bilbija-verjetno na probi.
Komi čakam tekme. Moj favorit za 95 je kokolj in Nikolič. Me pa čudi da ni rebca zraven zgleda, da ma fant težave s cm. Škoda la pa zarad f4 ne vem. |
|
| |
|
 |
 zwbgr moderator
|
Objavljeno: 26.11.2009. 16:12:45 Naslov sporočila: |
|
Da ne bo treba pogledovati na KZS:
Igralci vabljeni v reprezentanco:
Tomaž Bolčina, Ajdovščina
Aldin Hasič, Elektra Esotech
Jure Kopač, Geoplin Slovan
Matic Perger, Hopsi Polzela
Jakob Stražar, Janče
Jaka Debeljak, Janče
Filip Pesek Omerzel, Komenda
Gregor Horvat, Koš Koper Vzajemna
Matej Cencič, Tolmin
Jean Luka Bilbija, Triglav Kranj
Luka Mežan, Triglav Kranj
Rok Cindrič, Union Olimpija
Tomaž Opara, Union Olimpija
Matic Maček, Zlatorog Laško
Aleksej Nikolič, Zlatorog Laško
Rezerve:
Luka Kokol, Parklji
Jan Rizman, Hopsi Polzela
Žiga Zatežič, Krka
Jure Ritlop, Maribor Messer |
|
| |
|
 |
 LoaBamos mlajši pionir/ka
|
Objavljeno: 26.11.2009. 22:19:22 Naslov sporočila: |
|
| A kdo ve kej Kdo je manka pa zkai :O ?????? |
|
| |
|
 |

Janko gre na Branko član/ica
|
Objavljeno: 27.11.2009. 01:00:25 Naslov sporočila: |
|
| Manjka jim REBEC!!!!! Kdo bo vodil to ekipo? Cindrič?? Ahahahaha, Mihevc, wake up!! |
|
| |
|
 |
 The Tzarr kadet/inja
|
Objavljeno: 27.11.2009. 11:45:56 Naslov sporočila: |
|
Eh, Jankec, za Rebca ti je pa ja jasno, da se Nikoli prav ne piše
Cindrič bo pa poskrbel, da si bo Mihevc prej premislil o vodenju te ekipe
Pa še oprostite moji nevednosti : Kdo za vraga je Marko Markovič ? _________________ Vsekakor se izkaže na koncu, da imam jaz prav |
|
| |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|

|