|
|
 |
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |

Europe član/ica
|
Objavljeno: 05.05.2010. 13:51:30 Naslov sporočila: |
|
| Ma-Ta je napisal/a: | | Zakaj ne dela avtomatska prijava?? Se moram za vsak na novo prijavljat. |
meni dela |
|
| |
|
 |
 Ma-Ta veteran/ka
|
Objavljeno: 05.05.2010. 15:02:43 Naslov sporočila: |
|
Meni pa ne, očitno me ne marajo, še vednop vladajo Ljubljančani  |
|
| |
|
 |

Europe član/ica
|
Objavljeno: 05.05.2010. 15:37:43 Naslov sporočila: |
|
| Ma-Ta je napisal/a: | Meni pa ne, očitno me ne marajo, še vednop vladajo Ljubljančani  |
hah, brez skrbi mene mogoče še manj marajo. Uporabljam pa firefox (3.7-alfa) |
|
| |
|
 |

ne6c mladinec/ka
|
Objavljeno: 05.05.2010. 22:45:50 Naslov sporočila: |
|
| A lahka prosim dobim pojasnilo, zakaj sta bila moj 2 posta izbrisana? |
|
| |
|
 |

Mushroom veteran/ka
|
Objavljeno: 06.05.2010. 00:51:15 Naslov sporočila: |
|
Napisal sem zahvalo, pojasnilo in opravičilo vsem uporabnikom, ki sem jih nehote prizadel ali kakorkoli užalil in pri tem mi je bilo sporočilo izbrisano ne razumem, ampak tokrat ren ne razumem kaj, KAJ hudiča je bilo to dragi moderatorji? (da nebo sprenevedanja to je bilo pod temo PM ugaša ali kako se že imenuje).
Po strukturi novic in napisanih člankov pa sem spoznal tudi jaz da so ljudje iz PMja šli med drugim tudi tja... tole trenutno je manjša zmeda... abolutno sem za to da sta dva portala, ampak v dani situaciji bi bil rajši za enega normalnega, ažurnega in takšnega kot se spodobi z vsem kar si uporabniki okvirno želijo...
Sicer pa kodeks novinarjev in ljudi, ki upravljajo takšne portale zahteva predstavitev ljudi, ki pišejo članke, novice, upam da ste toliko na nivoju kjerkoli že na PM ali kosarki.si.
Brez zamere trenutno je vse na prepihu... _________________ -------------------------------------
Zate Laško do konca in naprej...
www.zlatorog.forumsland.com |
|
| |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|

|